Κυριακή, 28 Ιουλίου 2013

Τετάρτη 31/7 7:30μμ εκδήλωση-συζήτηση με θέμα Επαναναπλημμυρισμός της Λίμνης Μουριάς

Μουριά λίμνη ξανά! Με αυτό το σύνθημα ,οι σύλλογοι που φιλοξενούμαστε στο 1port festival  , θέλουμε να θυμίσουμε στους συμπολίτες μας τον ξεχασμένο υδροβιότοπο της Λίμνης Μουριάς και να καλέσουμε όλους σε μια κοινή προσπάθεια για την επαναδημιουργία της λίμνης, απαιτώντας από τους υπεύθυνους να μας ακούσουν! Οι σύλλογοι : Περιβαλλοντική Δράση Ηλείας  , φυσιολατρικός Σύλλογος Φίλων Λίμνης Μουριάς  , Σύνδεσμος των εν Αθήναις Πυργίων ,  Εκπ/κος Σύλλογος Γυναικών Γρανιτσεΐκων  "Οι Φίλοι του Σχολείου" ,   Πολιτιστικός Σύλλογος " Η ΔΕΞΑΜΕΝΗ" , Σύλλογος Δασκάλων και Νηπιαγωγών Πύργου , Ποδηλατοδρόμος Πύργου Τ.Π.Σ.

Την Τετάρτη 31 Ιουλίου στις 7 :30 μ. μ. στο περίπτερο της κίνησης  << Μουριά λίμνη ξανά  >> θα διεξαχθεί ενημερωτική εκδήλωση με θέμα τον επαναπλημμυρισμό της λίμνης Μουριάς  : Προβολή του ντοκιμαντέρ <<Ήταν κάποτε μια λίμνη  >> από τα παιδιά του 3/θ Δημοτικού Σχολείου Αγ. Ιωάννη.

 Θα ακολουθήσουν τοποθετήσεις από τους συλλόγους και  ομιλία από τον  Γεράσιμο Αράπη, Καθηγητή του Γεωπονικού Πανεπιστημίου Αθήνας, μέλος του Δ.Σ. της "Ελληνικής Εταιρείας Περιβάλλοντος και Πολιτισμού"

Δεν υπάρχουν σχόλια: