Κυριακή, 3 Ιουνίου 2012

Οι κοινοβουλευτικοί νεοναζί παραμονεύουν στις γειτονιές μας


Λίγες μέρες πριν την σημαντικότερη εκλογική μάχη των τελευταίων ετών,στους δρόμους της Αθήνας εξελίσσεται ένα όργιο βίας και δολοφονικών επιθέσεων.
Καθημερινά,οι σύγχρονοι μελανοχιτώνες της Χρυσής Αυγής επιτίθενται εναντίον μεταναστών στέλνοντας δεκάδες ανθρώπους στα νοσoκομεία.Οι πράξεις αυτές της φασιστικής συμμορίας που επαίρεται για τον πατριωτισμό και τη νομιμοφροσύνη της δείχνουν για μια ακόμη φορά το πραγματικό πρόσωπο της.
Όσοι θεωρούν ότι θα αντιμετωπίσουν το μεταναστευτικό ζήτημα με μαχαίρια,σπαθιά και νάρκες στα σύνορα δεν έχουν καμία θέση στις γειτονιές μας,πόσο μάλλον στο κοινοβούλιο.
Η βία και τα ανθρωποκυνηγητά σήμερα αφορούν τους μετανάστες.Αύριο θα αφορούν οποιονδήποτε Έλληνα τολμά να διαφωνήσει με τις ιδέες και τις πρακτικές της Χρυσής Αυγής.
Δεν αξίζει στο λαό μας και την ιστορία του,να ανέχεται και να επιτρέπει σε εγκληματίες του κοινού ποινικού δικαίου,να κάθονται στα κοινοβουλευτικά έδρανα.
Σήμερα που ανοίγει διάπλατα η πόρτα της ανατροπής και της ελπίδας για τον ελληνικό λαό,μην αφήσουμε το φόβο και τον ολοκληρωτισμό να εισβάλλει από το παράθυρο.
Εδώ και τώρα να βάλουμε τον οριστικό φραγμό στην επέλαση των νεοναζί.

Το Γραφείο Τύπου της Νεολαίας Συνασπισμού
2/6/2012

Δεν υπάρχουν σχόλια: