Παρασκευή, 17 Φεβρουαρίου 2012

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ - ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ  ΣΤΟ ΣΚΟΤΑΔΙ -  ΚΑΝΕΝΑ ΣΠΙΤΙ ΧΩΡΙΣ ΡΕΥΜΑ

     Την Τετάρτη 15/02/12 το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , επανασύνδεσε το ρεύμα σε μία πολύτεκνη οικογένεια ( 7μελή ), πού ζουν με μία μόνο σύνταξη. Παρόλο που απευθύνθηκαν στη ΔΕΗ για ολιγοήμερο διακανονισμό- ώστε να μπορέσουν να πληρώσουν το ρεύμα ,η ΔΕΗ Πύργου το αρνήθηκε και ζήτησε να πληρωθούν και τα δύο χαράτσια συν το τελευταίο ρεύμα. Η άρνηση της ΔΕΗ Πύργου έθετε σε άμεσο κίνδυνο το ενός χρόνου βρέφος , το οποίο έχει σοβαρό πρόβλημα υγείας με την καρδιά του.
     Το κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ , χωρίς δεύτερη σκέψη και αναλαμβάνοντας αποκλειστικά την ευθύνη , προχώρησε στην επανασύνδεση , ώστε να μην επιβαρυνθεί η υγεία του βρέφους.
     ΤΟ κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ Πύργου δηλώνει ξεκάθαρα ότι από την στιγμή που η διορισμένη κατοχική κυβέρνηση ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ με το μνημόνιο1΄κ 2 οδηγεί στην φτωχοποίηση και εξαθλίωση την πλειοψηφία του ελληνικού λαού και με δεδομένο τα πολλά τηλεφωνήματα συμπολιτών μας που βρίσκονται  σε απόγνωση επειδή αδυνατούν να πληρώσουν , όχι μόνο το χαράτσι αλλά και την αξία του ρεύματος , δεν θα αφήσει κανένα σπίτι , καμία οικογένεια , κανένα άνεργο , κανένα συνταξιούχο , κανένα εργαζόμενο χωρίς ρεύμα - στο σκοτάδι . Αναλαμβάνουμε αποκλειστικά την ευθύνη της επιλογής μας και της δράσης μας , καλούμε τους Ηλείους συμπολίτες μας να μην πληρώσουν το χαράτσι, ως άμεση μορφή δράσης και στάσης απέναντι στην κατοχική πολιτική της ΤΡΟΙΚΑΣ και της κυβέρνησης ΠΑΠΑΔΗΜΟΥ.

Απαιτούμε ο καμένος – γκρεμισμένος και πνιγμένος νομός μας να αποκλειστεί από κάθε είδους χαράτσια – κεφαλικούς φόρους

ΤΟ κίνημα ΔΕΝ ΠΛΗΡΩΝΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια: