Τετάρτη, 27 Ιουλίου 2011

14ο Εναλλακτικό Camping Νεολαίας ΣυνασπισμούΗ Νεολαία Συνασπισμού, και φέτος συνεπής στις παραδόσεις της, πραγματοποιεί το διάστημα 22 Ιουλίου-1 Αυγούστου το 14ο εναλλακτικό camping της στo Γιαννιτσοχώρι Ηλείας.

Το camping που θα μας φιλοξενήσει λέγεται «Apollo Village», βρίσκεται στην περιοχή Γιαννιτσοχώρι στην υπέροχη παραλία της Ζαχάρως.

Κατά τη διάρκεια του 10ήμερου θα διεξαχθούν συζητήσεις για την οικονομική κρίση, τις κοινωνικές αντιστάσεις, το «κίνημα των πλατειών», την οικολογία και πολλά άλλα ζητήματα που μας απασχολούν. Ακόμα θα μιλήσουμε για την εργασία και το νέο μεσαίωνα που βιώνουμε οι νέοι εργαζόμενοι, τις σαρωτικές αλλαγές στο δημόσιο πανεπιστήμιο και το σχολείο.

Όλα αυτά βεβαία θα συνοδευτούν και από μια γερή δόση διασκέδασης στο αυτοοργανωμένο beach bar, συναυλίες, εκδρομές, προβολές ταινιών, αθλοπαιδιές, party μέχρι το πρωί και δεν συμμαζεύεται..

Το κόστος θα είναι για ακόμα μια χρονιά ιδιαίτερα χαμηλό. Η κάρτα συμμετοχής κοστίζει 20 ευρώ για τις 10 μέρες και 10 ευρώ για τις 3 μέρες, η ημερήσια διαμονή κοστίζει μόλις 4,5 ευρώ το άτομο (σε σκηνή), ενώ θα υπάρχουν και σημαντικές εκπτώσεις στα εστιατόρια, το bar και τα mini market του camping.

Δηλώσεις συμμετοχής στα γραφεία της Νεολαίας Συνασπισμού, Θεμιστοκλέους 52 στα Εξάρχεια και στο 210 – 3809319.

- Ομαδικές αναχωρήσεις με πούλμαν από Αθήνα στις 22 και 23 Ιουλίου

- Ομαδική επιστροφή με πούλμαν από Γιαννιτσοχώρι στη 1 Ιουλίου

Πρόγραμμα εκδηλώσεων του 14ου Εναλλακτικού Camping της Νεολαίας Συνασπισμού.

Σάββατο 23 Ιουλίου

7.30μ.μ - θεματικό εργαστήριο: Καπιταλιστική κρίση και αριστερή στρατηγική.
Ομιλητές: Π. Λαφαζάνης (κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος ΣΥΡΙΖΑ), Ε. Τσακαλώτος (πανεπιστημιακός, μέλος ΚΠΕ)

Κυριακή 24 Ιουλίου

7.30μ.μ - εκδήλωση: Το νέο σχολειό και το μαθητικό κίνημα
Ομιλητές: Ζωγραφάκη Ελένη (ΟΛΜΕ), Β. Τζαφάς (Μέλος ΔΣ ΕΛΜΕ Ν.Αθήνας)

Δευτέρα 25 Ιουλίου

7.30μ.μ - Θεματικό εργαστήρι: μεταναστευτικό κίνημα και κοινωνικοί αγώνες
Ομιλητές: Μανιάτης Γιώργος (Δίκτυο Κοινωνικής Υποστήριξης Προσφύγων και Μεταναστών), Χασάν (μετανάστης εργάτης,πρώην απεργός πείνας), μέλος της επιτροπής μεταναστευτικού της Νεολαίας Συνασπισμού, Π. Σανταμούρης (Γραμματέας Σπουδάζουσας Αθήνας Νεολαίας Συνασπιμσού)

Τρίτη 26 Ιουλίου

7.30μ.μ - θεματικό εργαστήριο: Οικονομία των αναγκών και αποανάπτυξη.
Ομιλητές: Σ. Λαπατσιώρας (πανεπιστημιακός), Γ. Τσιρώνης (Οικολόγοι Πράσινοι), Β. Χαρησίου (μεταπτυχιακός φοιτητής, Νεολαία Συνασπισμού)

Τετάρτη 27 Ιουλίου

7.30μ.μ – εκδήλωση: Κοινωνικοί αγώνες στα χρόνια του Μνημονίου. Η εμπειρία του «κινήματος των πλατειών».
Ομιλητές: Γ. Αλμπάνης (ΡΟΖΑ), Η. Διώτη (βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Τ. Κορωνάκης (Π.Γ. ΣΥΝ), Ν. Χουντής (Ευρωβουλευτής ΣΥΡΙΖΑ), Α. Παναγόπουλος (συνέλευση της Puerta del Sol)

Πέμπτη 28 Ιουλίου

8μ.μ - Κεντρική ανοιχτή εκδήλωση της Νεολαίας Συνασπισμού στην πόλη της Καλαμάτας με κεντρικό ομιλητή τον πρόεδρο του Συνασπισμού και της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα

Παρασκευή 29 Ιουλίου

7μ.μ - Συνέλευση Σπουδάζουσας

8μ.μ - Συνέλευση Εργαζομένων

Σάββατο 30 Ιουλίου

9μ.μ - Ρεμπέτικο και λαϊκό γλέντι με πανηγύρι στο χωριό Βαρκό - Καλίδονα

Κυριακή 31 Ιουλίου

7.30μ.μ - Θεματικό εργαστήρι: 10 χρόνια από τη Γένοβα, στιγμές του αντιπαγκοσμιοποιητικού κινήματος.

Επίσης κάθε βράδυ πάρτυ στο αυτοοργανωμένο beach bar, εκδρομές στην περιοχή, πρωταθλήματα μπάσκετ, ποδόσφαιρο, Beach Volley, πινγκ-πονγκ, σκάκι, θεματικά εργαστήρια των επιτροπών του ΚΣ της Νεολαίας Συνασπισμού.

Δεν υπάρχουν σχόλια: