Παρασκευή, 9 Ιουλίου 2010

ΤΕΛΟΣ ( Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ)ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ
ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ
τηλ 213-1313581, 213-1313604
fax 210-3393530 210-3636429
e-mail: press¬¬_office_ypes@ypes.gov.gr

ΑΘΗΝΑ, 7 Ιουλίου 2010

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Σε αργία τέθηκε ο Δήμαρχος της Ζαχάρως κ. Πανταζής Χρονόπουλος για πρόκληση οικονομικής ζημιάς στο Δήμο, σε εφαρμογή των διατάξεων της παραγράφου 2 εδάφιο β.α του άρθρου 146 του Ν. 3463/2006 και βάση της υπ’ αριθ. 262/2010 γνωμοδότησης της ολομέλειας του Νομικού Συμβουλίου του Κράτους. Την απόφαση υπέγραψε ο Γενικός Γραμματέας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας.
ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΔΩ : ΕΝΑ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥ ΚΩΣΤΑ ΒΑΞΕΒΑΝΗ ΜΕ ΠΙΚΡΕΣ ΑΛΗΘΕΙΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ...ΗΛΕΙΑ !
http://www.koutipandoras.gr/ArticleDetail.aspx?nodeSerial=001002005&nodeId=15&articleId=3112


Η ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΝΙΚΗΣΕ ΤΟ ΠΑΡΑΚΡΑΤΟΣ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΝΟΜΙΑ

Μετά από δεκάδες αποκαλυπτικά δημοσιεύματα και έρευνες για το «αυτόνομο κρατίδιο της Ζαχάρως» η ελευθεροτυπία και η μαχόμενη δημοσιογραφία δικαιώθηκε με τον πλέον κατηγορηματικό τρόπο.

Το Υπουργείο ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΣΩΤΕΡΙΚΩΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΣΗΣ
ΚΑΙ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗΣ ΔΙΑΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ με επίσημη ανακοίνωσή του πριν από λίγο αναφέρει ότι ο δήμαρχος της Ζαχάρως Πανταζής Χρονόπουλος τέθηκε σε αργία διότι ζημίωσε οικονομικά τον δήμο του.

Η ουσιαστική καθαίρεση του εν λόγω αιρετού τοπικού «άρχοντα» δείχνει την απόφαση της κυβέρνησης για μηδενική ανοχή στις παρανομίες που μέχρι χθες παρέμεναν ατιμώρητες.

Δεν είναι τυχαίο ότι με εντολή του Υπουργείου Προστασία του Πολίτη προχθές αφαιρέθηκε το περίστροφο και η άδεια οπλοφορίας που κατείχε παράνομα ο πρώην δήμαρχος της Ζαχάρως.

Η Δημοκρατία και η μαχητική δημοσιογραφία δεν φοβάται τα «κουμπούρια», ούτε τους μπράβους , ούτε τους ψευδομάρτυρες στα δικαστήρια , ούτε τους «νυχτερινούς απεσταλμένους»…

Τώρα κάποια ΜΜΕ στην Ηλεία και κάποιοι «δημοσιογράφοι» που δυστυχώς κατέχουν και θέσεις κλειδιά και τα αφεντικά τους θα πρέπει να εξηγήσουν στους πολίτες τους λόγους για τους οποίους τόσο καιρό έκρυβαν τις παρανομίες του δημάρχου της Ζαχάρως παρότι αυτές δημοσιεύονταν σε μεγάλες Αθηναϊκές εφημερίδες .

http://mnodaros.blogspot.com/

Δεν υπάρχουν σχόλια: