Δευτέρα, 7 Δεκεμβρίου 2009

ΔΕΛΤΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΗΣ ΔΡΑΣΗΣ ΑΛΛΗΛΕΓΓΥΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΝΟΙΧΤΗ ΝΟΜΙΚΗ


Δεκάδες χιλιάδες μαθητές, φοιτητές, κόσμος της δουλειάς, επισφάλειας & ανεργίας διαδήλωσαν σήμερα το πρόταγμα της ελευθερίας, το NO PASARAN σε καμιά πτυχή του καθεστωτικού ,αντικοινωνικού, μίσους & καταστολής. Με «επιστημονικές» μεθόδους του υπ. Κρατικής τρομοκρατίας Χρυσοχοΐδη και διάχυση στην ατομική λύσσα ένστολων «οργάνων» & ασφαλιτών, ο ολοκληρωτισμός της «δημοκρατίας» τους οξύνεται ασταμάτητα: Αφού τις τελευταίες βδομάδες το «βαθύ κράτος» επιτέθηκε με κάθε βρόμικο τρόπο σε στέκια και ελεύθερους κοινωνικούς χώρους... Ανέλαβε το «επίσημο» κράτος την «καθαρή δουλειά»:

Περικύκλωση των Εξαρχείων και άλλων γειτονιών- μετατροπή του σημείου δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου σε φυλάκιο των ΜΑΤ.

Εκατοντάδες προσαγωγές νέων και αγωνιστών. Πογκρόμ σε στέκια αντιεξουσιαστών (Κερατσίνι, Πετράλωνα...) και την κατάληψη δημαρχείου Κερατσινίου. Πρακτική τσακίσματος «εσωτερικού εχθρού», με κατηγορίες τρομονόμου.

Αιχμαλωσία- αστυνομική απαγωγή μπλοκ του ΝΑΡ κάτω από τα γραφεία της οργάνωσης.

Κτηνώδες «ροντέο» Δελτάδων και ΜΑΤ , με εφορμήσεις δικύκλων, τραυματισμούς και συλλήψεις σε μπλοκ του ΕΕΚ & άλλων διαδηλωτών.

Δολοφονική επίθεση, με αστυνομική μηχανή, γκλομπ και κλωτσιές στην Αγωνίστρια Αγγελική Σταυροπούλου- Κουτσουμπού. Η Αγγελική που βασανίστηκε ανελέητα και φυλακίστηκε από τη Χούντα, για το πολυτεχνείο ’73, νοσηλεύεται σε κρίσιμη κατάσταση, ενώ «δημοκράτες» μπάτσοι του 2009 πήγαν στο νοσοκομείο να την ανακρίνουν!..

Συνεχείς επιθέσεις κομματιάσματος της μεγάλης διαδήλωσης, αρπαγές στο σωρό, αναρίθμητοι τραυματισμοί- μεταξύ τους δεκάδων μαθητών. Αιματηρή περικύκλωση στη διαδήλωση της Θεσσαλονίκης. Δεκάδες τραυματισμοί και συλλήψεις.

Εισβολή ΜΑΤ το απόγευμα στο προαύλιο της Νομικής Αθήνας- «λάφυρο» νέα σύλληψη, μέσα στο άσυλο.

Όργιο προετοιμασίας κατάλυσης του ασύλου και μαζικών συλλήψεων, στη Νομική Αθήνας και άλλα ΑΕΙ.

Συνεχείς απαγωγές- “προσαγωγές” Αγωνιστών, αλλά και ανύποπτων περαστικών, όλες αυτές τις ώρες και έως τώρα, από τους δρόμους της Αθήνας.

Δεν πρόκειται για «απλή» εκδήλωση κυβερνητικού σκωτσέζικου ντουζ, με την «καλή» Διαμαντοπούλου να βολτάρει στο σημείο δολοφονίας του Αλέξανδρου ,του «ψυχοπονιάρη- απολογητικού» Βούγια στο νοσοκομείο της Αγγελικής και του παραληρήματος Χρυσοχοΐδη με χουντικής προγραφής δηλώσεις «θα πατάξουμε...».

Είναι απόλυτη συνέχεια των αστυνομικών εγκλημάτων του περυσινού Δεκέμβρη. Το καθεστώς των δολοφόνων αλλάζει μόνο κυβερνητικούς διαχειριστές. Απαράλλαχτο το ίδιο, εξελίσσεται πιο στυγνά. Κάθε χτύπημά του έχει χρήση προειδοποίησης σε επερχόμενους Δεκέμβρηδες, σε κοινωνία που φορτίζει πιο εκρηκτικά ηφαίστεια αντίστασης και ανατροπής. Είναι προετοιμασία απέναντι στα ρήγματα απελευθέρωσης από τις τεκτονικές πλάκες της κρίσης, αυτής που φορτώνει τα μπάζα της οικονομικής κατάρρευσης στις λαϊκές πλάτες. Η απάντηση ΕΜΕΙΣ ΘΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ, είναι καθολική από τον κόσμο του Αγώνα. Δεν υποστέλλεται, δίνεται σήμερα, αύριο, συνέχεια, με πιο μαζικούς όρους.


Συμμετέχουμε στο μεγάλο Πανεκπαιδευτικό συλλαλητήριο της Δευτέρας στις 12:00 το μεσημέρι από τα Προπύλαια.

Καλούμε σε νέα, μεγάλη διαδήλωση ενάντια στην κρατική καταστολή και αλληλέγγυα στους συλληφθέντες, το απόγευμα της Τρίτης 8 Δεκέμβρη, στις 7:00 από τα Προπύλαια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: